Viktig informasjon

Kjære publikum,

Vi befinner oss nå i en situasjon med stor usikkerhet som følge av korona-pandemien, og vi vet at mange av dere har spørsmål vedrørende årets festival.

Regnbuedagene i Bergen følger utviklingen tett og festivalen vil innrette seg etter de pålegg og retningslinjer som foreligger fra nasjonale og lokale myndigheter. Per dags dato er det fremdeles over to måneder til festivalstart og det er fremdeles en mulighet for at situasjonen normaliseres. Vi jobber derfor med et mål om at vi skal kunne arrangere Regnbuedagene i Bergen 2020 innenfor planlagte rammer, og håper at vi får muligheten til å vise dere alle vårt fantastiske program, som festivalkomiteen har jobbet med siden august.

For flere av våre publikummere er Regnbuedagene mer enn en festival. Vi er en arena hvor man trygt kan uttrykke egen identitet og kjærlighet sammen med likesinnede, og er et fargerikt pusterom i hverdagen. Vi håper naturligvis at vi også i år kan gi dere alle et slikt pusterom første uken i juni!

Vi vil komme med mer informasjon i den kommende tiden, men dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med oss på post@regnbuedagene.no

Vi håper at dere alle tar vare på hverandre i disse usikre tider, og vi oppfordrer alle til å fortsette å følge FHIs råd og retningslinjer. Vi skal komme oss trygt gjennom den situasjonen vi nå står i, og vi skal gjøre det sammen!

X