june, 2019

06jun7:00 pmRegnvær (NO)FEST / SHOW

more

Event Details

«De har potensialet for fremtidig dominans av strømmetjenesters norsk-på-norsk-lister», meldte musikkmagasinet GAFFA.no om Bodø-bandet Regnvær i sommer. Siden den gang har det fengende pop-bandet fortsatt å imponere med stødige live-opptredener og gitt ut singelen

«Andrevalg», som i samme magasin ble omtalt som et spennende frempek mot deres EP-slipp i 2019.

Deres ærlige tekster er like melankolske som meditative, og maler ungdommelig frem sterke følelser omkring tema som kjærlighet, nostalgi og det å finne seg selv som menneske. I 2018 skrev for eksempel GAFFA-anmelder Geir Magne Staurland at musikken deres lyder som «bråmoden solskinnsmelankoli med store livskvaler under lupen, meget melodisk imponerende og med gnistrende sjarm», mens P3 Urørts Eirik Havelin sa om kuttet «Høyere» at «det er en slags storhet i det, den klarer liksom å treffe noe fengende som sitter igjen».

Bandet ble også plukket ut av OverOslo-festivalen til å spille på GNIST-festivalen i Oslo. Der var de 12 av 450 musikkprosjekter som ble valgt ut av en jury bestående av musikkjournalister, arrangører, musikere og plateselskaper i norsk musikkbransje.

Regnvær har allerede spilt på Trænafestivalen, Buktafestivalen, BAKgården og Bodøfestivalen, og etter en hel høst i studio slipper bandet splitter ny EP i 2019.

Time

(Thursday) 7:00 pm

Location

Festplassen Hovedscenen

Christies gate 3A, 5014

ALDER

Aldersgrenser Pride Park: 15.00 – 19.30: Åpent for alle 19.30 – 24.00: 18 år +

Comments are closed