june, 2019

08jun8:00 pm3:00 amREGNBUENATT 2019FEST / SHOW

more

Event Details

I fjor tok nærmere 800 mennesker turen innom festivalens avslutningsfest «Regnbuenatt» på Ole Bull Huset!

I år byr Regnbuenatt på vår største dragshow-produksjonen noen gang, og hit kommer Bianca Del Rio, Detox, Lady Bunny, Darienne Lake, og Miss Envy Peru!

Bianca Del Rio, Darienne Lake og Detox ble alle verdenskjent gjennom reality tv-serien “RuPaul´s Drag Race”, og siden har de gjort stor suksess og reist jorden rundt med ulike show. Lady Bunny er en amerikansk nasjonalskatt, og en av landets mest kjente dragqueen. Siden hun startet karrieren på slutten av 70-tallet har hun gjort flere tv-show som bl.a. “Sex and the City”, gitt ut egne låter og vært hedersgjest på Christina Aguileras turné. Miss Envy Peru er en Amsterdam-basert skjønnhet som har underholdt store folkemengder på noen av Amsterdams største skeive fester. 

Når dronningene entrer scenen for 650 publikummere vil de by på et fyrverkeri av et show fylt med lyp sync, splits og nådeløs humor! 

23.00  (Lille Ole Bull)
Club Loca

Dj Papi og Caliente kommer til Regnbuenatt for å sørge for tropisk stemning på Lille Ole Bull med deres konsept Club Loca. Her blir det sexy dancehall, deilig reggae og reggaeton og  alt du forbinder med fest i sydlige strøk. Club Loca skaper alltid god stemning når de spiller, og dansegulvet er alltid fullt. Så varm opp salsa-hoftene dine, for her skal det danses. 

23.30 (Ole Bull Scene)
DJ Malefunktion ft. MC Divine (NE)

Denne DJ-duoen fra Amsterdam er klare for å snu opp ned på Regnbuenatts dansegulv med sin mix av 70, 80, og 90-tallet inspirert house-musikk! DJ duoen er kjent for å ikke bare være DJer, men også underholde publikum fra scenen og løfte festen flere hakk! Vi fyller også hovedscenen opp med dansere for å sette stemningen!

Med seg til Bergen har Malefunktion selvfølgelig dronningen av Regnbuenatt, DiVine. For Regnbuenatts tidligere gjester, så trenger denne karibiske dronningen noen introduksjon. Med hennes utrolige stemme har hun løftet taket på Ole Bull de siste to årene på Regnbuenatt!

CC: Se ticketmaster.no for priser og billetter.

PROGRAM:

20.00 – 21.00: Meet and Greet
(møt opp ved Ole Bulls hovedinngang)

21.00:  Dørene åpner.

22.00:  Regnbuenatt show med Bianca Del Rio, Lady Bunny, Detox, Darienne Lake og Miss Envy Peru.

23.00:  Club Loca på Lille Ole Bull.

23.30: DJ Malefunktion Ft. MC DiVine på Ole Bull Scene.

Time

(Saturday) 8:00 pm - 3:00 am

Location

Ole Bull Scene

ALDER

20-års aldersgrense

Comments are closed