june, 2019

01jun6:00 pm7:30 pmOffisiell åpning med debatt: Skeiv valgomatDEBATT / DISKUSJON

more

Event Details

Tradisjonen tro skal Regnbuedagene i Bergen offisielt åpnes med brask og bram lørdag 1. juni. Her blir det taler fra festivalsjef, Joakim Aadland, leder i FRI Bergen og Hordaland, Birger Berge, og en spesielt invitert gjest. 

Etter snoren er klippet og festtalene har blitt holdt, er det duket for å sparke i gang festivalens politiske Pride House-program med lokalvalgs-debatten “Skeiv Valgomat”.

For hva skjer etter valget Bergen? Hvilke konkrete planer og tiltak har de ulike partiene på skeiv politikk? Vil de ulike partiene etterleve og følge opp handlingsplanen «Regnbuebyen Bergen – Plan for kjønns- og seksualitetsmangfold»? Hva tenker de ulike partiene om behovet for flere planer i fremtiden? 

Regnbuedagene i Bergen inviterer partienes toppkandidater til årets kommunevalg for å utfordre dem på hvordan Bergen skal bli Europas skeive hovedstad, og om de mener byen bør være det. 

Er skeiv politikk viktig for deg, og er du usikker på hva du skal stemme ved valget? Da er dette en gylden anledning til å finne ut om kjønn- og seksualitetsmangfold er satsingsområde for de ulike partiene.

CC: Gratis

Se hele arrangementsteksten og debattpanelet på Facebook-arrangementet.

 

Time

(Saturday) 6:00 pm - 7:30 pm

Location

Litteraturhuset i Bergen

Østre Skostredet 5, 5017

ALDER

Åpent for alle, men krever påmelding NB! Påmelding sendes til: arrangement@regnbuedagene.no

Comments are closed