june, 2019

07jun(jun 7)10:00 pm08(jun 8)3:00 amHERstory ft. DRAMAQUEENFEST / SHOW

more

Event Details

Verden er full av sterke skeive kvinner og denne kvelden hyller vi de alle under navnet “HERstory”!

Oslos største skeive utelivskonsept for kvinner, “DRAMAqueen”, inntar DJ-båsen på Lille Ole Bull denne kvelden. DRAMAqueen er et skeivt klubbkonsept av Bente Jørgensen og Martine Hammervold-Austinat. DRAMAqueen er lite selvhøytidelig, fullt av glitter og guilty pleasures.

Til HERstory kommer også Fifi von Tassel, Novelty Starr og Knockout Noire som leverer et frekt, freidig og kroppspositivistisk burlesque-show.

Fifi von Tassel kan best beskrives som en politisk lykkepille i stringtruse! Hun ble nylig kåret til en av de viktigste artistene i Europa akkurat nå, av 21st Century Burlesque, og har vunnet en rekke priser for sine kroppspositivistiske acter. Fifi er i tillegg konferansier for kvelden, og lover deg en opplevelse du sent vil glemme!

Knockout Noire har headlinet flere av de store festivalene i Europa, vært på mini tour i USA, og tok en tredjeplass i World Burlesque Idol 2016, hvor publikum mildt sagt gikk bananas. Hun har vært med i Fifi von Tassel presents siden starten i 2014, og er en høyt verdsatt artist, som inspirerer, fascinerer og sjokkerer, med sin rå og seksuelle energi.

Novelty Starr er ikke bare en av de beste burlesque-artistene i Norge akkurat nå, men hun har også gjort seg sterkt bemerket som en internasjonal artist å følge med på. Hun vant den prestisjetunge Miss Pinup International 2017 og har siden den gangen vært å se på en rekke scener i både inn-, og utland. 

PRIS:  150,- ingen forsalg. Inngang kjøpes I døren.

Time

7 (Friday) 10:00 pm - 8 (Saturday) 3:00 am

Location

Lille Ole Bull Scene

Øvre Ole Bulls plass 3, 5012

ALDER

20-års aldersgrense

Comments are closed