june, 2019

07jun9:00 pmBlack Box (IT)FEST / SHOW

more

Event Details

Black Box var en av de ledende gruppene innenfor bølgen av Italiensk house musikk som tok dansegulvene med storm på 80- og 90-tallet, og gruppen består av de tre Italienske studiomusikere Daniele Davoli, Mirko Limoni og Valerio Semplici), samlet sett kjent som Groovy Groovy Melody.

Basert i Nord-Italia fikk gruppen med seg Katrine (Catherine Quinol) som frontfigur for prosjektet Black Box. I 1989 utga Black Box singelen «Ride On Time», som så ble den første av en rekke låter fra det italienske House-miljøet som kom seg inn på topplistene i UK, og «Ride On Time» lå på førsteplass i seks uker i 1989, og ble en av de best selgende danse låtene noen gang. Da Black Box ga ut albumet «Dreamland», men hitlåter som «Everybody Everybody», «Strike It Up», og «Fantasy» slo gruppen gjennom i både Storbritannia, USA og senere resten av verden.

I 1995 kom deres andre album med navnet «Positive Vibrations», med den amerikanske vokalisten «Charyoni» som frontfigur, som inneholdte nye hitlåter som «I´ve Got The Vibration» og «Fall Into My Love.

Time

(Friday) 9:00 pm

Location

Festplassen Hovedscenen

Christies gate 3A, 5014

ALDER

Aldersgrenser Pride Park: 15.00 – 19.30: Åpent for alle 19.30 – 24.00: 18 år +

Comments are closed